Of je nu slentert over een van de grootste middeleeuwse pleinen van Europa, proeft van de typisch Poolse pasteitjes of een glaasje drinkt in een van de ontelbare bars waar de oude stad om bekendstaat.

Elk moment van je verblijf in Krakau wordt onvergetelijk. Hier dwaal je tussen de schatten uit vroegere eeuwen en wachten architectonische pareltjes en authentieke straatjes op je om ontdekt te worden. Zet al je zintuigen open, want dit is een sprookjesstad vol geuren en kleuren en verrassingen op elke straathoek!

Booking.com

Waarom online tickets kopen of tours boeken?

Er zijn diverse voordelen om online je tickets of activiteiten al vooraf te boeken, zeker als je Krakau gaat bezoeken in de schoolvakanties.

Je bespaart kostbare vakantie tijd omdat je in Krakau niet op zoek hoeft naar verkooppunten.
Bij diverse activiteiten kun je zelfs kiezen voor een ” niet in de rij ” ticket waardoor je ook niet in de vaak lange wachtrijen hoeft te gaan staan bij de kassa van populaire attracties.
Door vooraf al te boeken weet je ook zeker dat je plek gereserveerd is. Hierdoor wordt vaak teleurstelling voorkomen op bestemming omdat populaire activiteiten vaak volgeboekt zijn.

En, natuurlijk het gemak! Je kunt je in alle rust voorbereiden op je trip en kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod . En op bestemming, geniet je dan van een zorgeloze trip waarin alles al is geregeld.